Sakea
on luotettu kumppani

Tarjoamme viihdyttävät sisällöt ja erottuvat ideat kaikkiin kanaviin.

Palvelut

Valtavirtaistununeet snack-size -sisällöt vaativat brändiltä avointa ja keskustelevaa läsnäoloa sosiaalisissa medioissa.

Mainos,- media ja viestintätoimistoille

Lyhytvideot kohderyhmää puhuttelevilla vaikuttajilla tai näyttelijöillä — suunnittelemme kuhunkin mediaan mainostajan tärkeimpiä tavoitteita tukevia kokonaisuuksia.

Luomme suunnittelulle arvoa studiotason videotuotannolla, koska kampanjoiden toteuttamismahdollisuudet ovat näin monin kerroin leveämmät.

Kumppanina olemme nopea ja briefiä myös aktiivisesti haastava.

Vaikuttajille ja vaikuttajavideoista kiinnostuneille

Tarjoamme seuraavan tason mallin toteuttaa kiinnostavaa vaikuttajamarkkinointia. Oma tuotanto ja snacksize-videosuunnittelun osaaminen tarjoavat perinteisen tuotantoyhtiön ja perinteisen vaikuttajamarkkinointitoimiston palvelut samassa nipussa, yhtenä tuotteena.

Toteutamme kokonaisuudet omalla videotuotannolla, jolloin asiakkaan tavoitteet ja vaikuttajan identiteetti yhdistyy parhaiten kaupallisesti toimivaksi kampanjaksi.

Katso HK:n keissiesittely.

Yritykselle & Brändille

Nostamme brändien sosiaalisen median kanavien jatkuvan sisältötekemisen seuraavalle tasolle liikkuvilla lyhytvideoilla, mukaan lukien TikTok, Instagram Stories, Reels ja YouTube Shorts. Olemme inhouse-tiimien sisältökumppani, joka suunnittelee, tekee castingin, tuottaa ja jakelee mainontaan sovitulla mediapanostuksella.

Meillä ja asiakkaillamme on tahtotila tehdä suuntaa näyttäviä, teräviä ja erottuvia oman kanavan sisältöjä. Brändin ja kuluttajan välinen vuorovaikutus sekä näihin liittyvät monet mahdollisuudet kanavissa ovat meidän ydinosaamista.

Ota yhteyttä!

Laita meille viestiä. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

sakea

Etenkin lyhyisiin pystyvideoihin erikoistunut uuden ajan mainostoimisto, joka hoitaa mainosten suunnittelun, tuotannon ja jakelun.

Mediat

Laskutus

Sakea Oy
Y-tunnus 2924572-2
OVT 003729245722
Verkkolaskutusosoite FI4615443000078043
Operaattoritunnus NDEAFIHH
Email aleksi@sakea.fi

New business

Puh: 050 555 3036

Email: aleksi@sakea.fi

Studio + toimisto

Iso Roobertinkatu 20-22
6 krs.
00120 Helsinki